The Sea Beast Netflix’te ne zaman çıkıyor?  (nerede yaşıyorsun)

Netflix’in bu yaz en çok beklenen yeni yapımlarından biri, Chris Williams’ın ilk solo yönetmenlik denemesi olan The Sea Beast. Williams, Bolt, Big Hero 6 ve Moana gibi beğenilen animasyon filmlerindeki çalışmaları ile tanınır. Bu soyağacı göz önüne alındığında, insanların bu deniz yolculuğu macerası için neden bu kadar heyecanlı olduklarını anlamak kolay.

Başrollerini Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste, Dan Stevens ve Kathy Burke’ün üstlendiği The Sea Beast, efsanevi bir deniz canavarı avcısı ile gemisinde kaçak bir kızı izliyor. Avcı Jacob Holland (Urban), Maisie (Hator), en ölümcül canavarla arkadaş olduğunda bildiğini sandığı her şeyi sorgularken bulur.

Yaşadığınız yere bağlı olarak Deniz Canavarı çıkış zamanı

Netflix’in yeni gelenlerinin çoğu gibi, The Sea Beast de Amerika Birleşik Devletleri’nin batı kıyısında gece yarısında hemen yayına başlayacak. Bu, doğu kıyısı gözlemcilerinin ET 3’e kadar beklemesi gerektiği anlamına geliyor. Bu filmin muhtemelen ailenizle birlikte izlemek isteyeceğiniz bir film olduğu düşünülürse, Cuma veya Cumartesi gecesine kadar beklemek daha iyi olabilir.

Ancak, gereğinden fazla beklemek istemeyenler için, aşağıdaki kılavuz size The Sea Beast setinin Netflix’te tam olarak ne zaman yelken açacağını söyleyecektir.

  • Hawaii: 7 Temmuz Perşembe günü saat 21:00 HST
  • Alaska: 7 Temmuz Perşembe 23:00 AKDT
  • ABD’nin Batı Kıyısı: 8 Temmuz Cuma günü saat 12:00 PT
  • Dağ zamanı: 8 Temmuz Cuma günü saat 1:00 MT
  • ABD’nin Orta Batısı: 8 Temmuz Cuma günü saat 2:00 CT
  • ABD’nin Doğu Kıyısı: 8 Temmuz Cuma günü saat 03:00 ET
  • Brezilya: 8 Temmuz Cuma günü saat 04:00 BRT
  • İngiltere: 8 Temmuz Cuma günü saat 8:00 BST
  • Fransa: 8 Temmuz Cuma günü saat 9:00 CEST
  • Almanya: 8 Temmuz Cuma günü saat 9:00 CEST
  • İtalya: 8 Temmuz Cuma günü saat 9:00 CEST
  • İspanya: 8 Temmuz Cuma günü saat 9:00 CEST
  • İsrail: 8 Temmuz Cuma günü saat 10:00 IDT
  • Güney Afrika: 8 Temmuz Cuma günü saat 9:00 SAST
  • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri: 8 Temmuz Cuma günü GST 11:00
  • Hindistan: 8 Temmuz Cuma günü saat 12:30 IST
  • Güney Kore: 8 Temmuz Cuma günü saat 16:00 KST
  • Japonya: 8 Temmuz Cuma günü saat 16:00 KST
  • Sidney, Avustralya: 8 Temmuz Cuma günü 17:00 AEST

The Sea Beast’i izlemek ne kadar sürer?

Aileleri ve çocukları hedefleyen bir film için, The Sea Beast aslında 1 saat 59 dakika ile oldukça uzun bir çalışma süresine sahip, sadece 2 saat utangaç. Çocuklarınızın bir filme bu kadar uzun süre dikkat etmesini sağlamak zor olabilir, ancak The Sea Beast şimdiden çok eleştiriler alıyor, bu yüzden bu aksiyon dolu filmde bir sorun olmamalı.

The Sea Beast’i 8 Temmuz Cuma günü Netflix’te izleyin.

Deniz Canavarı

The Sea Beast –

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız